بیماری لوپوس جز بیماری خاص است Fundamentals Explained

با اینکه تغییرات ژنتیکی باعث ابتلای افراد به بیماری لوپوس می‌شود، اما هنوز ژنی کشف نشده که مسئول بروز علائم بیماری لوپوس سیستمیک، لوپوس پوستی، یا لوپوس ارتیماتوز باشد.

سایت کلینیک زیبایی؛ مرجع معرفی کلینیک ها و دکترهای زیبایی

اشعه فرابنفش خورشید باعث تشدید علائم بیماری لوپوس پوستی می‌شود. دو سوم مبتلایان به لوپوس نسبت به نور خورشید، فلوئورسنت و سایر نورهای مصنوعی حساس هستند.

تیم شرکت دانش بنیان مای اسمارت ژن متشکل از گروهی از متخصصان دانشگاه‌های برتر کشور از جمله دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، تربیت مدرس و الزهرا(س) است که با همکاری نخبگان حوزه‌های ژنتیک، تحلیل داده، روانشناسی و علوم شناختی به ارائه سرویس‌ها و آزمایش‌های به‌روز ژنتیکی متناسب با ویژگی‌های ژنتیکی جمعیت خاورمیانه می‌پردازد.

افرادی که لوپوس ندارند، هم ممکن است این آنتی بادی را داشته باشند.

اما با این وجود آزمایش‌ها و روش‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرند که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

پریکاردیتیس یا پلورزی: به شرایطی گفته می شود که التهاب بر لوله های اطراف قلب (پریکاردیتس) یا ریه ها (پلورزی) تاثیر بگذارد.

مشکلات مربوط به خون مانند کم‌ خونی در کودکان مبتلا به لوپوس شایع تر است. برخی افراد مبتلا به لوپوس بیشتر در معرض خطر لخته شدن خون در رگ ها و یا در شریان ها قرار دارند. این مشکل معمولا توسط آنتی بادی های ضد فسفولیپید ایجاد می شود. بعضی از این آنتی بادی ها می توانند بر روی بارداری نیز تاثیر بگذارند و باعث افزایش خطر سقط جنین (سندرم آنتی فسفولیپید) می شوند. مغز و سیستم عصبی

این علائم می‌توانند در افراد متفاوت به صورت یک باره و ناگهانی یا به صورت تدریجی ظاهر شوند.

بیشتر بدانید: ۴ علتی که روغن ماهی‌ سبب چربی‌ سوزی و عضله‌ سازی در شما میشود

ژنتیک: داشتن سابقه خانوادگی لوپوس ممکن است فرد را در معرض خطر بیشتری برای تجربه این بیماری قرار دهد.

کوچک کردن بینی گوشتی بدون عمل جراحی چگونه است

مراقبت‌های قبل از کاشت مو به نقل از بهترین دکترهای کاشت مو در شیراز همه‌ی رنگ‌های تاتو داینامیک را بشناسید نپوشیدن لباس زیر، چه عوارضی به همراه دارد؟ عوارض نپوشیدن لباس زیر چیست؟ محبوب ترین کرم دور چشم برای رفع تیرگی دور چشم + قیمت چرا در آیا بیماری لوپوس خطرناک است؟نی نی سایت توانبخشی سرطان، درمان لنف ادم اهمیت دارد؟

این مطلب را برای دوستانتان در تلگرام به اشتراک بگذارید مطالب پیشنهادی دکتر سلام

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *